IT-DriftDu kan ikke klare alt selv – og det bør du heller ikke. Din hverdag er sikkert fyldt op med opgaver, som er vigtige for, at din virksomhed får succes. Hvad enten du har fokus på salg, økonomi, ledelse eller noget helt andet, er det helt sikkert opgaver, som du er bedst til at udføre. Er drift af din virksomheds IT en af de opgaver, som I er bedst til? . .  Eller vil det give mere mening at overlade det til specialister,

Læs mere: IT-Drift

IT-SupportProfessionel IT support er en vigtig sikkerhedsline indenfor al erhverv. Sker det en dag, at virksomhedens IT-system går ned, kan det nemt blive en stopklods for den daglige drift. Og kontinuerlige IT-problemer kan i sidste ende give røde tal i omsætningen. Selv små udfordringer kan resultere i, at man løbende bruger for lang tid på at finde løsninger – tid som kunne være brugt på vigtigt arbejde i stedet.. 

Læs mere: IT-Support

IT-SikkerhedEr du en af de mange personer, der underkender alvoren af IT-trusler?

Det sker ikke for mig”, tænker mange.

Faktisk vurderer Rigspolitiet, at imens 9 ud af 10 virksomheder har prøvet at blive hacket, erkender kun 12% af virksomhederne at have været udsat for IT-kriminalitet (kilde)..

Læs mere: IT-Sikkerhed